Thursday, December 29, 2011

Formspring: Q & A part #1


Photo (right bottom): Gaya spastik 5 tahun lalu.Haha!

Tinggal beberapa hari lagi (semasa entri inii di-publish, hanya tinggal 2 hari saja lagi), kita akan melangkah ke tahun 2012, dan berakhirnya tahun 2011. Dan aku sendiri tertanya? Ada apa beza melainkan perubahan angka? Hidup tetap sama, dan kita yang merancang untuk perjalanan hidup tetap sama atau sebaliknya.

Dan aku kira, entri ini adalah sebagai entri penutup untuk tahun ini, atau mungkin ada satu lagi entri selepas ni, sebelum digit terakhir berubah. Inbox formspring aku dipenuhi soalan; serius, jenaka, mencarut, mengarut, suka suka, ; dari kawan, strangers & tak lupa juga anonymous.

Entri ini aku terbitkan khas untuk menjawab & memberi respon kepada persoalan / kata - kata dari anonymous - Mereka yang aku tak kenal & tak tau siapa. Soalan / kata-kata dari kawan dan juga profile yang aku kenal & tak kenal, aku akan jawab di ruang formspring nanti insyaAllah.



Tekan button 'download' atau cara lain, right click & select 'save file as'.



Kenalpasti punca masalah.. bersemuka dengannya & cuba jernihkan keadaan. Cakap dengan penuh tata tertib & minta maaf. :)



Lain daripada yang lain kot? Kehkeh

Link related: http://www.mushmello.com/2009/08/halal-kah-arak-halal.html



Kalau saya dulu, lepas SPM sambung study kt matrikulasi setahun & then further study kt universiti tempatan. Bidang yang nak diambik tu kalau boleh perkara yang kita minat..ok? :)



Ok, sy rasa ini satu luahan, bukan soalan. Jadi, apa yg perlu sy cakap? Hehe.. Teruskan berkawan elok-elok dengan dia. Jadi kawan yang terbaik saat susah senang dia. Mana tau apa jadi nanti kan? :)



Oh thanks very mush. :)



Bila kita menerima & mengamalkan ajaran Islam sepenuhnya.



Ok, sy minta maaf sbb baru respon. Kalau ada apa-apa hal, boleh ajukan soalan dekat fanpage mello's. Btw, i know who you are. :)

p/s: boleh rujuk link di bawah kalau perlu.

Link related: http://www.mushmello.com/2010/10/how-i-draw-cartoons.html




Yes of course i am.



Tengok kat sidebar kanan blog ni. :)



Berkawan dulu, kenal hati budi & tetapkan matlamat untuk apa 'cinta' itu sendiri. :)



Boleh rujuk link di bawah. :)

Link related: http://www.mushmello.com/2010/07/cara-cara-memujuk-kekasih-hati-yang.html




Satu titik? Boleh bermakna berhenti, sampai sini saja.



Kalau umur panjang, aku akan update lagi untuk Q & A part #2 insyaAllah.




p/s: Buat masa ni, blog ni sedikit terabai namun sedikit aktif menyenamankan jejari di blog seperti tertera di bawah.

http://melloncholic.blogspot.com/



(read more)
 

Kembali ke atas




Side Project under mello's: Wow! Bundle