Wednesday, April 28, 2010

Radhi OAG | If Eye Do & Puthree


Radhi OAG lagi.Macam la takde lagu orang lain yang aku nak cover.So what? Aku minat dia. Baik aku cover lagu dia je. Lagipun tak semua lagu OAG yang aku cover. Lagu-lagu yang rare je.Yang ramai orang tak tau. Sebab lagu-lagu terbabit tak di'publishkan secara official. Maknanya takde dalam mana-mana album,takde kat pasaran....kot.ehee

Boleh je nak cover lagu artis lain,tapi blog ni tak jadi blog personal la pulak,nanti jadi blog muzik.haha.Tak lawak disitu.Lirik & chords gitar lagu-lagu kat bawah ni aku yang buat,err, bukan aku yang buat, aku yang cari sendiri sebab takde kat mana-mana lagi. Kat myspace OAG takde kot,yang ada lagu-lagu terbabit je.So, lirik & chords gitar kat bawah maybe ada sedikit silap.

Oh ya, line internet baru ok. Puas aku ke sana ke mari mencari puncanya. Akhirnya penyiasatan aku berjaya. Hampir-hampir aku call TM-Point semalam. Bukan sehari dua internet ni meragam,dah seminggu lebih kot rasanya.Bukan meragam je,tak dapat lansung! Mana tak bengang kan? Bukannya free internet neh. Masuk jamban pun kena bayar bai.


Puthree cover by Mello



Puthree by Radhi OAG



Lirik Radhi OAG - Puthree

sayang...
jangan pergi..
masa denganku..

tunggu..
tunggu di sini..
berjumpa lagi di lain hari..

sepi..
sepi disini..
tanpa mu disisi..

belum pun puas menangis..
dilanda musibah dari-Nya..

sampai....selamanya...

kau kan jejahi..
puthree..
di dalam mimpi-mimpi indah..
kita segalanya..

kalau dikau benci..
tetap ku menanti mu disini..

sampai ku layu..
sampai ku mati..
ku sanggup tunggu kau kembali!

cinta..
kasih..
nyawa...ku..

Chords Gitar Radhi OAG - Puthree



If Eye Do cover by Mello



If Eye Do by Radhi OAG



Lirik Radhi OAG - If Eye Do

I wonder if i make you smile..
or ever make you cry...
touch me.. hold me...
tell me if i..
your silence tend to kill me..
or i will never will be when i try to say
i love you baby..

That day i gave my love and heart..
you, swear to never..
but there is smile..
when words are all i got..
And with me you’re away from me..
How i wish that you could stay say to me...
i love you baby...

And when i’m waiting you,i get so hard...
As no suprise that you should be,me
high and dry..
Baby,baby,baby....
you tend to make me falling..
Crazy,crazy,crazy...
Can you hear sweet darling...

This is not fairy story..
oo how i look that i only
still wait for love..
from you like crazy..
like crazy..
crazy..
oo baby..
like crazy,like crazy, like crazy...

Chords gitar Radhi OAG - If Eye Do



p/s: chords gitar kat atas tu dalam format jpg.Kalau nak,right click & save.

Perkataan yang aku bold tu yang aku tak sure. Sound gitar yang aku cover tu bunyi dia kurang menyerlah sikit. Maybe sebab aku petik gitar tu guna jari,tak guna pick gitar. Lagipun aku rekod guna headphone punya mikrofon je. Yang suara aku tu, abaikan je la. Memang tak best.Haha. Tapi tak best pun, Fizul (Gitaris OAG & juga vokalis They Will Kill Us All) cakap ok je lagu If Eye Do yang aku cover tu.Hehe. Fizul ada bagi komen kat facebook aku.kakaka

Aku blur'kan last name Fizul untuk jaga privasinya.Hehe

So, kalau korang nak download lagu-lagu kat atas tu, boleh download kat links kat bawah ni.

Download mp3 Radhi OAG - Puthree

Download mp3 Radhi OAG - If Eye Do

*tak jumpa pulak link untuk if eye do..nanti kalau dah jumpa aku update.

Dah dengar single Radhi OAG, Infiniti? Kalau belum, boleh usha kat sini.







Tags: Lagu terbaru OAG,lagu latest OAG,lirik lagu OAG - Putri,lirik lagu OAG - Puteri,single terbaru OAG,mp3 OAG - Putri,mp3 OAG - Puteri,single terbaru Radhi OAG






blog comments powered by Disqus
 

Kembali ke atas




Side Project under mello's: Wow! Bundle