Wednesday, April 21, 2010

Believe in yourself | dua tag & satu award


Tingkatkan kontroversi,tingkatkan prestasi.Wah,motto baru aku kah? Haha.Takde la.Aku takkan lupa motto lama aku, "suka dalam serius dalam suka" atau ringkas kata "serious but fun".Eh, tu bukan ke tagline aku ke? Takpe la, abaikan dulu benda tu.

Macam biasa, aku mesti nak cakap benda ni.Maaf ya kawan-kawan, aku tak sempat nak blogwalking, nak reply mesej korang kat shoutmix.Aku busy sikit, petang tadi baru habis exam, first paper. Lagipun internet slow gila,sungguh annoying.Sucks! Haha.Puas hati. Bila la agaknya internet kat Malaysia ni nak maju macam kat negara luar eh? Laju ibarat buka folder file je.Lepas ni mesti ada suara sumbang cakap "tak reti bersyukur ke?". Bersyukur tu tetap bersyukur. Dah tu ko jalan kaki je la pegi mana-mana eh? Tak payah naik kenderaan yang menghasilkan asap melalui batang ekzos tu.Bersyukur la Allah dah bagi sepasang kaki.

Ok,stop.Saja je melepaskan ketidak-puasan hati. Mana tak nya,nak dekat seminggu kot line internet slow. Nak bukak google pun punya la lama apatah lagi blog sendiri.Ni pun baru diizinkan nak jawab tag & terima anugerah.Waahh,anugerah tu! Bangga pula terasa.kakaka

Aku terima dua tag dari tiga orang kawan untuk di jawab & satu award. Terima kaseh.

1ST TAG

Tag ni dari Mya Amira.

1. 3 names in your message inbox.

err,dalam handphone punya or facebook punya?

2.Your main Ringtone.

takde ringtone.Handphone nokia 3310 je.Sony E punya memory dia rosak.Tak repair lagi.

3.What u did at 12 last night?

Tido.Lepas tu bangun pukul 1 a.m. sebab nak study.Whoa!

4.Who was the last person you went out with? where?

Lupa..Siyes lupa.Dah lama kot tak keluar dengan seseorang.Keluar sesorang je skang neh.

5.The colour of the T-shirt you're wearing now

Haru biru.

6.The last thing u did

Panaskan mee sedaap.

7.3 of your everyday favorite items

- Gitar purpleku
- Digital camera sony cybershot s730
- Bantal

8.The color of your bedroom

Puteh itu bersih

9.How much money in your wallet now

Aku pakai kad kredit je.kakaka

10.How's life?

Ok je.

11.your favorite song

Banyak..Lawak la soalan ni.Takkan la nak senarai semua kat sini kot. Tapi aku suka lagu OAG,Hujan,Bunkface,Meet Uncle Hussain,Couple,Azlan & The Typewriter & bla bla bla.

12.What will you do next weekend?

Kita hanya merancang, Allah yang menentukan.

13.When was the last time you saw your mum

Lama la jugak.Dah beberapa bulan dah.

14.where is she now?

Kat rumah,kat kampung,kat kelantan,kat malaysia.

15.when was the last time you talked to your parent?

Semalam.

16.Who is the last person that talked with you last night?

Umi ku.

17. where did you have dinner last night?

Depan komputer.Best woo makan nasik lemak ayam+nescafe ais sambil layan cerita chapalrela pulak.kakakaka

18.The last surprise you got.

Hadiah perpisahan sempena hari lahir ke-23.Hahahaha suprise gila!

19.Last thing you borrowed from your friend.

nota.

20.Who is your bf/gf or husband/wife?

Hahaha..soalan apa la ni.Saya takde gf,wife pun takde gak.Tapi nanti saya kena kawen jugak, so kena ada gf la nanti.Hahahaha

21.what do you feel now?

Sedikit mengantok.

22.wanna share with who?

Ada button share kat facebook tu kat bawah,nanti korang share la ya?

23.who knows your secret?

Sesiapa yang tau siapa si mello ni.

24.they keep your secret?

Mesti la...kot.

25. Are you angry with someone?

Takde.

26.what do you order at McD?

Sambal belacan.

27.The last time you felt so sad..

Hahaha

28.mahu tag?

err,tak mau tag sesiapa.

2ND TAG

Tag yang ni pulak dari sis Dahlia & Ayie.

Arahannya;

1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.

Done.

2. Select the 8th photo in that folder.

Done.

3. Post that photo along with the story behind it.



Ni photo lama.Beberapa tahun yang lalu,kat rumah.Masa tu tengah cuti semester kot.Takde motif pun gambar kat atas tu.Kawan aku tu beraksi macam tengah study,so dia pegang buku.Aku terpaksa crop kepala dia untuk jaga privasi dia.Hehe.Aku pulak beraksi macho padahal tak macho pun.Emm..tu je kot.Takde cerita yang menarik sangat pun pasal photo kat atas tu.Hahaha

4. Then challenge 8 blogging friend to do the same.

Err,yang ni nanti la dulu.Tag-tag yang dulu pun aku tak sempurnakan lagi.Hehe

AWARD

Ok,award ni sis Dahlia yang bagi.Tenkiu very mush sis! Anda memang cun!

Persembahkan,

ANUGERAH BLOG MESRA MATA 2010



Err,kena bagi jugak ke award ni kat blogger lain? Takde pulak dalam arahannya.Hehe.Nanti la aku bagi.Nak usha-usha dulu blog mana yang mesra di mata aku.Lalalala









blog comments powered by Disqus
 

BACK TO TOP




Side Projects under mello's: Wow! Bundle | melloGraphy | mello says