Friday, March 12, 2010

Kategori "cinta" mendapat tempat pertama dalam carta mello's.Err?


Tadi aku nengok akaun nuffnang. Saja tergatal jari nak log in walaupun aku tau bukan hari yang sepatutnya aku check akaun nuffnang.Hehe.Usha-usha earning..hmm takde apa-apa yang berubah.(chett memang la kan? hehe). So tengok kat keywords untuk hari ni. Err, hari ni tu actually kemarin (11 Mac 2010). Sekarang dah masuk hari baru.

Takde la banyak sangat hits. Sikit yang amat. Tak kisah la. Bukan pasal tu yang aku nak fokus sekarang. Banyak keywords pasal cinta yang mengena untuk kemarin. Sekarang musim cinta ke? Ke saja nak perli aku? Err! Abaikan je. So, aku buat siap-siap carta tu seperti kat bawah.


click to enlarge image

Yang aku peliknya pasal 1 hit dalam kategori lain-lain tuh. Apa kebendanya mek bok gemok gemok busuk akal pendek tuh? Nak tergelak tapi aku tahan je. Ke lirik lagu? Hehe maaf seriously aku tak tau. Aku cuba taip perkataan tu kat google. Last-last link blog ni jugak yang muncul. Paling atas pulak tu. Apakah?


click to enlarge image



Jadi, siapakah anda yang search guna keywords ni neh? Baik ngaku cepat! Hahaha.. takde la. Jadi kepada anda yang terbabit, alang-alang dah jumpa blog ni singgah-singgah la selalu ye? kekeke

p/s: result SPM dah keluar.. kepada adik-adik yang dapat result cemerlang, tahniah aku ucapkan.Kepada yang kurang cemerlang,aku ucap tahniah jugak & jangan jadikan ia sebagai batu penghalang. Hidup masih jauh. Berusaha selagi masih bernafas yeah!



16comments:

Post a Comment

 

Kembali ke atas




Side Project under mello's: Wow! Bundle