Saturday, February 6, 2010

mushmello dot com? Mustahilkah?


Salam kepada semua readers. Harap korang semua sihat walafiat. Aku jugak yang demam.Huhu!Dah dua hari dah demam. Telan..err, minum penadol soluble pun tak kebah-kebah lagi. Nak pegi klinik malas la pulak. Takpe la, nanti-nanti sembuh la tu.

Actually aku dalam dilema sekarang. Patutkah aku tukar domain blog aku ni ke dot com. Dah cukup lama blog aku ni ber'dot kan blogspot (tak cukup setahun pun lagi sebenarnya! Haha). Jadi, fikir-fikir balik best jugak ada domain sendiri.

Aku just nak tukar domain. Hostingnya tetap blogspot & masih blog yang sama. Sayang pulak nak lepas blog ni.Hehe. Kalau tukar domain mesti banyak effects nya. Aku perlu consider banyak benda sebelum tukar domain neh.

Aku tengok ramai jugak rakan-rakan bloggers yang dulunya ber'dot blogspot dah tukar ke dot com. Happy je.Kekeke. Semalam aku ada bincang ngan bro carnine9 pasal ni. Beliau memang support aku supaya tukar domain ni. Thanx bro! Ko memang best! Hehe

Jadi aku perlukan pendapat korang khususnya yang pernah melalui pengalaman neh. Apa yang perlu aku buat dulu sebelum tukar domain. Apa effects nya dan so on. Aaa, kerjasama korang amat diperlukan & dihargai. Lagipun dah lama aku berimpian untuk ada domain sendiri. Em..impian aku & dia.Hehe.

pssst: malam ni Nabil raja lawak, Zizan raja lawak, Faizal Tahir dan ramai lagi datang kat UTHM. Ingat nak pegi tapi demam-demam ni rasa tak larat la pulak.. Kawan aku la yang bagi tau aku tadi, tapi bunyi macam nak kelentong aku je.Hehe.. Tapi macam betol jugak sebab dia cakap nak masuk kena bayar RM6.00 tunai.Kekeke

35comments:

Post a Comment

 

BACK TO TOP




Side Projects under mello's: Wow! Bundle | melloGraphy | mello says