Tuesday, February 9, 2010

i have been invited to join Lu pikirlah sendiri de movie official group at facebook by their admins


Heh, tajuk entri macam gempak je kan? Nak-nak kot english pulak.Tak pernah-pernah aku buat tajuk entri dalam bahasa inggeris....kot. Bukannya apa, aku fikir jugak tajuk tu dalam bahasa Malay tapi macam berbelit pulak ayatnya.Hehe. Ok, aku tak tipu ye pasal tajuk entri tu. Aku tak tipu kali ni.

Macam mana aku dijemput tu? Emm..actually takde la dijemput secara rasminya seperti dijemput melalui kad jemputan ke, by phone call ke, emel ke..Bukan. Dah tu? Kan aku ada buat review pasal Lu pikirlah sendiri de movie dalam entri sebelum ni. Dah baca belum pasal review tu? Kalau lu..err, kalau korang tak baca lagi boleh baca di sini.

So, admin dorang singgah blog aku ni & maybe dorang jumpa blog aku ni melalui google. Dorang ada bagi komen kat entri aku pasal review tu. Tu je. Dorang cakap boleh join group facebook dorang.Tu je.Hehe..Adakah aku bangga? Happy la jugak. At least ada jugak la insan yang bagi perhatian kat blog aku yang takde la famous macam A Famosa.Err?

Tapi sebelum happy tu mencapai klimaks & sebelum aku publish entri ni, aku siasat..err, aku apa eh..em..aku check dulu samada yang bagi komen kat review aku tu betol ke admin group dorang.Ada dua komen, sorang nickname admin & sorang lagi Byxura. Keduanya dari link yang sama, iaitu official website Lu Pikirlah sendiri de movie. Maybe keduanya orang yang sama atau orang yang berlainan.


hoh, klik kilk jangan tak klik! hehe

Jadi, aku bukak link dorang. Terpampang website Lu Pikirlah Sendiri de Movie. Tercari-cari pulak aku mana la button facebook kat website tu.Ok, jumpa pun kat bottom website tu. Aku bukak je.


Terpampang pulak wall group dorang kat facebook tu. Aku tercari-cari insan yang bernama Byxura kat situ. Cari cari & searching, jumpa kat sidebar kiri group tu.Bukan seorang yang jadi admin group tu. Salah sorangnya pengarah filem tu sendiri, Aminah Rhapor.


Aku menahan lagi klimaks aku, betol ke Byxura yang komen entri aku tu? Mungkin jugak siapa-siapa yang guna nama dia kan.. Aaaa, print screen di bawah membuktikannya.Hehe.



Klimaks aku tercapai dengan satu senyuman tanpa menampakkan gigi.Hehe.Dorang link kan review aku kat situ. Yup, bukan aku seorang di situ. Jadi, perlukah aku hasilkan entri ni? Perlu! Walaupun bukan aku seorang tapi aku adalah salah seorang.Kekeke..Lagipun aku takde idea nak update blog lately. Dah 6 hari demam. Maintain je demam tak berubah apa-apa pun even dah telan sepapan penadol. Tadi aku pegi PKU (Pusat Kesihatan Universiti). Siap dapat sijil lagi tuh! Ahaha


So, aku MC hari ni. Maafkan aku wahai kawan-kawan. Aku bukan sengaja tak mau pegi presentation pagi tadi tapi serius aku tak larat. Aku tau korang harapkan aku untuk present slide journal tu tapi apakan daya..apakan daya..aku tak terdaya..Hehe

p/s:

-korang boleh baca review tu di sini
-korang boleh tengok or join group Lu Pikir kat facebook tu di sini
-Err, aku mau tukar domain aku jadi dot com. So, perlukan pendapat,cadangan atau komen korang. Boleh baca di sini.

p/s/s: Aku baru create fan page untuk blog ni semalam. Fan page tu untuk replace personal facebook aku yang aku letak kat situ sebelum ni. So,korang yang kenal aku melalui blog ni & dah add aku kat facebook tu di alu-alukan untuk join fan page blog ni kat sidebar kanan tu. Siapa-siapa yang nak join pun dialu-alukan jugak. Kat fan page tu insyaAllah aku akan share everythings di sebalik tabir blog ni.Terima kaseh!

Tanpa korang siapa la aku..Tanpa "dia" jugak maybe blog ini hanya sekadar contengan yang tak bernilai..


15comments:

Post a Comment

 

BACK TO TOP




Side Projects under mello's: Wow! Bundle | melloGraphy | mello says