Monday, November 16, 2009

(Panas!) Main & berpeluh hingga pancut di padang


Perbuatan yg tak senonoh ni telah dilakukan oleh seseorang di padang. Of, course tanpa rasa malu & segan beliau telah melakukan perbuatan yg lucah & jijik itu di tempat awam. Agak exotic disitu. Mungkin terasa lebih nikmat melakukannya di tempat awam. Maklum lah, nafsu manusia ni berbeza-beza. Maybe ada yg suka buat dalam semak & belukar, di tepi jalan dan kebanyakkannya suka melakukannya di dalam tandas.

Mungkin terlalu lama "main" sampai berpeluh & semput dalam pelbagai posisi yg rakus & ganas, beliau tidak tertahan lagi untuk pancut. Memang kotor. Sekotor ayat-ayat yg aku tulis disini. Tapi salah kah? Hehe.. Aku tak berjenaka disini, memang dia pancut. Memancutkan cecair yg hangat dari kemaluannya.

Kalau korang sanggup, sila la tgk gambar terbabit yg aku sertakan disini. Jangan bimbang, gambar tersebut tidak menunjukkan kemaluannya dengan jelas. Lagipun kalau korang pernah baca entri-entri panas aku yg lepas-lepas, aku pernah mention yg aku takkan letak gambar mahupun video "100%" lucah di blog aku ni.hehehe

Sila tengok gambar di bawah:


_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

click to enlarge image

Jelas kan apa yg dia buat? So, salah tak apa yg aku cakap tadi? Cuba baca balik..haha!

27comments:

Post a Comment

 

Kembali ke atas




Side Project under mello's: Wow! Bundle