Wednesday, November 25, 2009

Contest: Lizarazak(dot)com | Banner


Oh penat! Baru je sampai dari kl petang tadi. 3,4 hari ni aku online kt cc area serdang tu je. Nasib baik cc tu 24 hours. Boleh lepak kat situ bila-bila masa je. Hehe.. Sekarang kt rumah sewa aku kt Batu Pahat. Malam esok (25 November 2009) aku akan bertolak balik ke kampung aku. Of course la kt Kelantan.

Tak sempat sangat aku nak ber'blogwalking & klik-klik nuff 3,4 hari neh. So sorry. Memang kurang la sikit visitors kt blog aku sepanjang tempoh tu nak-nak blog aku ni tak se'famous blog org yg famous.Huhu! Sampai je tadi online jap. Bukak lizarazak.com. Lizz dah lanjutkan tarikh tutup contest beliau.kekeke.. So, dengan rakusnya aku buat lg 4 banner untuk contest tu. So, 8 banner dah aku buat ntuk Lizz.

Menang kalah tu belakang kira. Apa yg aku feelin, aku teruja buat benda-benda macam ni. Dan aku sudah berpuas hati dapat buat benda macam ni.Hihihi.. Memang sejak kecil lg aku minat arts. Suka melukis & perkara yg sewaktu dengannya. Masa SPM, aku ambik subjek tambahan, of course pendidikan seni. Dapat A1 tu! ahahaha!

Disebabkan minat aku tu, aku pada awalnya nak sangat ambil course architecture kt universiti tp entah dimana slack nya, aku terjerumus ke lembah electrical engineering. Takpe la, takde rezeki. Ok, tinggalkan kemerapuan aku tu. Kat bawah ni 8 banner yg aku buat untuk contest neh.

Submitted on 21st November 2009



Submitted on 25th November 2009




Ya, aku tau banner yg aku buat tak lawa mana. Ramai lagi yg mampu buat banner yg lebih hebat serta menawan kalbu. So what? Gelak la kalau nak gelakkan aku pun. Tapi jgn gelak kuat sangat. Sila gelak dalam hati sudah. Hehe


p/s: banner (dot)gif (yg gerak-gerak tu la..) maybe kadangkala kelihatan tersekat-tersekat, depends on computer/internet performance...kot.

36comments:

Post a Comment

 

BACK TO TOP




Side Projects under mello's: Wow! Bundle | melloGraphy | mello says