Saturday, November 21, 2009

3 in 1 entry | Tiga kisah minggu ini


Yeay! Exam dah habis..lalala..Ok, apa benda nya 3 in 1 entry neh? Of course la 3 tajuk dalam satu entri. 3 kisah aku kumpulkan dalam satu entri. Bukan kerana aku malas nk buat satu-satu tp cuma nak tengok kelainan sikit kali ni.Hehe! 3 kisah yg berlainan jalan cerita & mungkin hanya kisah peribadi. Tapi takpe, aku ingin berkongsi. Berkongsi adalah seksi! Hehe

Contest : Lizarazak.com


Siapa-siapa yg masih tak kenal lizarazak.com tu kenal kenalkan la eh? Blog dia best, simple & menarik. Salah satu blog yg aku suka baca. Baru-baru ni lizz ada buat satu contest. 3 in 1 contest. Maknanya ada 3 contest dlm satu masa. Contest buat banner, request topik & contest memuji & mengutuk.

Aku join satu je, yg buat banner tu. At least aku ada sikit kepakaran bab-bab macam tu. Baru je td send banner kt lizz. 4 banner sekali gus aku buat.Hahahaha gila tamak aku! Siapa tak nak hadiah wang ringgit RM100..err, RM10 kan? Hehe.. Tapi aku tak kisah pun kalau tak menang, sekurang kurangnya hasil kreativiti aku tu ada jgk la org nk tengok.Huhu!


UPSR: Tahniah Nur Fatin Atiyyah!

Siapa pulak Nur Fatin Atiyyah ni? Awek ke-3 aku kah? Takkan la budak baru lepas UPSR aku nak jadikan awek. Tak syok lansung! Hahaha.. Beliau tu adik bongsu aku yg aku panggil baby sejak kecil lagi.

My youngest sister: Nur Fatin Atiyyah

Khamis lepas result UPSR keluar. Adik aku ni hanya dapat 4A 1B je.. Ok la tu. Sama macam abg dia ni jgk dulu. Nak lawan abg dia ni kena tunggu SPM la. Sebab PMR takkan terlawan punya..Hehe..

So, nak tak nak terpaksa la aku belikan hadiah untuk dia nanti. Beli cekedis sudah. Hahaha..

Housemate bangang updated:

Mungkin masih ada yg tertanya-tanya ada apa dengan housemate yg bangang ni kan? Nak tau kisah nya sila tengok entri yg sebelum ni atau klik saja di sini. Ni ada kisah terbaru pasal betina bangang tu. Tadi Luna sms aku.. Dia forward kan sms yg housemate dia bg kt dia tu.

Sms tu mcm ni la bunyinya lebih kurang. Aku buat dalam ayat aku sendiri. Housemate dia tu cakap dia dah boleh start cari rumah sewa lain sebab bulan 4 atau bulan 5 tahun depan dia dah nak kawen. What the fuck? Lagi dia cakap, mungkin dia akan kawen lebih awal dari tarikh yg dijangkakan. So, kena cari rumah lain awal-awal la.

Bodoh. Nak halau cakap je la nak halau. Senang ko nak bawa jantan ko tu ke rumah. Memang takde manner. Esok aku akan ke kl jumpa si Luna. Banyak benda kena setelkan. Nak cancel streamyx yg Luna baru pasang kt rumah tu, yela kan dah nak pindah..lepas tu nak tolong cari rumah sewa lain lagi..Takpe la..Dugaan yg harus ditempuhi dengan sabar.

Mangsa kejadian..hehe

Hari Rabu ni aku akan balik ke kampung dengan Luna. Aku dah start cuti sem neh.Hehe dah lama tak ber'holiday.Yeay! Wilayah strawberry, here i come!

28comments:

Post a Comment

 

BACK TO TOP




Side Projects under mello's: Wow! Bundle | melloGraphy | mello says