Thursday, October 15, 2009

Penantianku berakhir sudah..yeay!

+kukiri & kaukanan

Wow! Sungguh tenang aku rasa buat seketika. Baru je selesai present Projek Sarjana Muda I (Final Year Project) tadi. Balik je, lepak-lepak petik gitar, lepas tu solat Zohor & terus menerkam papan kekunci PC aku neh. Sakit minda memikirkan projek yg tak sudah-sudah ni. Semester depan kena buat hardware pula & present PSM II.

Nasib baik semuanya berjalan dengan lancar tadi.Alhamdulillah.. Cuma perlukan sedikit improvement. But it doesnt't matter for me.Hehe.. Boleh tinggalkan seketika projek ni & tumpukan pada test & final exam pula. Sehari dua ni aku sedikit busy tapi masih sempat melayan Mello's.

Kepada mereka yg aku tak terlayan, separuh layan, layan tak seberapa, aku minta maaf. Teramat busy. Terutamanya mereka yg kt shout mix, benda tu selalu bergerak-gerak ke bawah. Tak terkejar daku.kakaka.. Kepada geng-geng klik-klik, teruskan misi anda. Aku tetap akan mengelik anda juga.



Itu saja yg aku mau cakapkan. Maybe malam ni aku akan update mello's lg. Maybe kah entri "panas" lg? Hehe..



*to my first lover, this song is special dedicated for you.

5comments:

Post a Comment

 

BACK TO TOP




Side Projects under mello's: Wow! Bundle | melloGraphy | mello says