Thursday, October 8, 2009

Hiris tangan sendiri: Okestra berdarah


Cuba korang bayangkan, korang tengah syok layan cerita Nur Kasih, tiba-tiba ada seorang lelaki ni hiris tangan nya depan korang. Darah terpancut-pancut membasahi baju serta muka. Best tak? Pasti kita yg tengok pun terasa ngilu apatah lg kalau tangan kita sendiri yg dihiris kan? Hehe!

Wow! Memang takjub bila lelaki td boleh wat muka relek bagai melepas kentut pulak padahal tangan dah luka berdarah disebabkan hirisan td. Tapi tak mungkin la situasi sedemikian betol-betol boleh terjadi ngan korang. Maybe video yg aku nak paparkan ni je korang leh tengok mcm yg aku cakap td.

Mamat dua ekor ni wat persembahan "menghiris lengan" seiringan dengan bunyi biola. Mungkin ada di antara korang yg pernah tengok video ni. Bagi yg belum tengok, sila-silakan lah tengok. Video ni sedikit 18SG. Tidak sesuai bagi kanak-kanak yg masih dalam proses pra-matang.

Di bawah adalah video terbabit:



Ngeri tak? Kali pertama aku tengok mmg terasa ngilu mcm lengan aku pulak yg dihiris. Kali kedua tengok pun masih rasa mcm tu jgk.. Kali ketiga aku masih tak dapat tafsirkan apa yg aku rasa. Maybe ada terasa sedikit lawak di situ.hehe



* Dua orang lelaki dalam video di atas adalah magicians dari Scotland, Barry Jones & Stuart MacLeod. Mereka berdua juga dikenali sebagai "The 2 Magicians" dimana mereka cukup popular dengan silap mata mereka yg pelik, "dark and sinister performing style" dan "bloody tricks".

10comments:

Post a Comment

 

BACK TO TOP




Side Projects under mello's: Wow! Bundle | melloGraphy | mello says