Tuesday, September 8, 2009

Tag from Cinta Lea Ixora


Hua hua hua! First time kena tag ngan rakan se-blogger! So, ngan rela hatinya aku menerima kenyataan yg aku telah di-tag! lalala

Ni tag dari lea ixora:


Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

Nama blog: Mello's.
Kenapa Mello's? Sbbnya ialah tuan punya blog ni ialah Mello.So, untuk menunjukkan yg blog ni Mello punya, ia dinamakan Mello's.Hahaha simple kan?

Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

http://mushmello.blogspot.com/

At 1st,aku nak wat url blog aku ni mello.blogspot tp disebabkan nama tu dh digunakan oleh seorang makhluk yg tak reti gunakan "mello" dengan sebaiknya (blog punya la naif..hahaha jgn marahh), aku terpaksa guna mushmello.blogspot.

Kenapa mushmello.blogspot? Selepas frust terkankang tak dapat guna mello.blogspot, aku secara pintarnya dapat idea untuk guna perkataan "mush" tu dari filem bersiri korea "Witch Yoo Hee".Main character cerita tu (awek cun tuu! hehe) suka makan mushmellow.Bunyi mellow tu lebih kurang sama je dengan mello so dari situ tercipta lah mushmello.kakaka

Apakah method penulisan dalam blog anda?

Aku tulis apa sahaja yg berkaitan dengan apa sahaja

Pernah terasa nak hapuskan blog anda?

Buat masa ni belum lg..Blog ni ibarat awek ke-3 aku..hehe

Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang TAG anda ini?

Blog dia best..Kemas..Menarik..Tertarik..Ditarik..Followers dia lg ramai dari aku punya (alah, tak aci la..aku br wat blog ni bulan Julai tahun ni! huhu)

Senaraikan 10 orang yang akan anda tag.

Err..yg ni nanti la dlu..Dlm proses mencari mangsa..jeng jeng jeng!

6comments:

Post a Comment

 

BACK TO TOP




Side Projects under mello's: Wow! Bundle | melloGraphy | mello says