Friday, September 4, 2009

The real bloody tears


"Tak usah kau menangis lagi..Walaupun keluar air mata darah sekalipun, ayam golek itu tetap kotor setelah jatuh tergolek-golek..".hehe! Pasti korang pernah dengar ungkapan mcm tu kan? Ayat mcm tu sesuai diungkapkan selalu kepada siapa-siapa yg suka sangat nangis walaupun tanpa sebab yang kukuh..Kunun-kununnya emo la tu eh? Mau nangis sampai keluar air mata berdarah..Baru la real emo..Tak gitu? hehe

Tapi betol kah kalau kita non-stop memancutkan air mata, last-last terkeluar air mata berdarah? Macam tak waras pulak duk fikir gitu.Sepanjang aku hidup ni, tak pernah-pernah lg aku nangis (last aku nangis masa...hmm) then diselangi air mata berdarah.Kalau diselangi hingus berdarah pernah la dulu masa kecik-kecik.ehee

Tapi kadang-kadang,benda yg tak logik maybe boleh terjadi.Tak percaya? Baru kejap tadi aku aku baca kt kosmo! online.Ada satu news ni kisah budak nangis keluar air mata darah.Calvino Inman yg umurnya 15 tahun telah berjaya mencapai level the real emo bila nangis keluar air mata berdarah.hehe..Doktor-doktor pun separa mereng duk fikir mcm mana budak tu leh nangis berdarah.




Read full news here

Ni ada satu lg manusia tangis berdarah..
Kali ni perempuan pulak.Nama beliau ialah Rashida Khatoon yg berasal dari India.Molek benar la tu..Boleh bersua muka dua orang tu lpas tu sama-sama nangis berdarah.Tengok siapa yg lagi nampak ngeri masa nangis..oops! i'm soryy..


Aku rasa la kan, yg budak laki tu mesti selalu gaduh ngan awek dia..lpas tu nangis, nangis & nangis..Disebabkan selalu bergaduh,last-last kena tinggal ngan awek lalu keluarlah air mata darah beliau.Oh! sungguh tragis.lalala

8comments:

Post a Comment

 

BACK TO TOP




Side Projects under mello's: Wow! Bundle | melloGraphy | mello says