Monday, September 14, 2009

Minuman & mainan untuk Gay?


Sehari dua ni ada je tragedi yg mengusik jiwa amarah aku neh..Kenapa eh? Hari tu nescafe gold aku dah abis, so tinggal milo je.Ingat nak wat air milo.. (sahur makan roti cicah air je! huhu). Tengok-tengok gula dah abis.Keesokkan hari tu pegi kedai ngan harapan nak beli gula.Pegi kedai pertama, makcik tu ckp gula dah abis..Pegi kedai lain, habis jgk..Kedai lain-lain, abis jgk.Apa ni? Musim gula abis eh? Mentang-mentang la dh nak raya ni..Ke saja je sorok gula, nak tunggu harga naik br nk jual? Tak payahlah..So, nak tak nak, aku beli gula batu je ntuk wat air.Haha lawak jgk bila fikir benda neh.

Tadi masa nak berbuka pegi la ke kedai makan sekitar rumah sewa aku neh..Pukul 6.30 petang lg kt situ.Orang pun tak ramai sangat.Bajet dpt la berbuka on time.Tunggu punya tunggu order siap sampai la org azan masuk waktu maghrib, tak siap-siap jgk.Last-last pukul 7.45 p.m. br siap.Adoii..takpe la.Apa leh wat kan?

Esok, Luna akan naik flight dari kl ke Kuala Krai, Kelantan.Si Luna kena pegi ke project site kt sana & meeting kt Kota Bharu nanti.Fuhh, mcm bz je dia kan? So, before dia tido td aku call la.Biasala..berpesan-pesanan.Tngah syok bergayut tiba-tiba kredit abis.Time-time mcm ni pulak dia nak abis kan? Tp takpe.Kan celcom menawarkan khidmat credit advance RM2.00.Try la nk hutang kredit dlu 2 hinggit tu.Nak keluar topup malas la pulak malam-malam ni.Tunggu punya tunggu tak dapat-dapat gak credit advance tuh.caiitt! Nsb baik housemate aku sorang td nak ke kedai.Kirim kt dia je topup td.

Hm! Biasala tu dugaan nak-nak masa bulan puasa neh.Jadi aku dengan rela hatinya bersabar dengan semua benda yg terjadi tu.hehe..Ok, berbalik kepada tajuk entri aku neh.Tak sangka jgk eh golongan ni ada minuman & mainan khas untuk dorang.Aku ingatkan make up & pakaian je yg membuatkan mereka nampak lebih "menonjol" daripada org normal yg lain.hehe..Tapi aku tak tau la gambar-gambar kat bawah ni memang bermaksudkan begitu or just for fun only.



Satu lg gambar..




Mcm lawak la pulak kan? Maybe yg gambar minuman "so gay" tu tak disengajakan tp apa hal pulak ngan set sikat rambut tu? Ke ada maksud lain? Bajet ayat pelaris la tu..kakaka

11comments:

Post a Comment

 

BACK TO TOP




Side Projects under mello's: Wow! Bundle | melloGraphy | mello says