Sunday, July 19, 2009

ada apa dengan mushmello..?


wargghhh! kenapa..? kenapa..? xdok apa² la.Saja meluahkan tekanan yang terbuku dihati.hehe..wow! ni post pertama untuk kelahiran mushmello.blogspot.Jika sebelum ni mushmello telah wujud kt friendster punya blog, tapi sekarang advance sedikit berbanding friendster blog yg memang maklum tersangat la leceh, cerewet dan serba terhad.Actually, dari semester lepas lg dah berhasrat nak buat 2nd blog kt blogspot ni tapi hasrat hanya tinggal hasrat.Mungkin masa yang x mengizinkan serta kemalasan yang melampau melanda diri.hehe..

Tapi sempat pula aku buat 2nd blog masa neh kn? Nak² semester ni kena buat PSM (Projek Sarjana Muda).Biasala kan..student final year.Kena la buat projek.Tak buat nanti xleh grad.Kalau xleh grad mcm mana nak kerja.Kalau x kerja mcm mana nak dapat duit untuk hantaran nanti kn? hahaha sudah menyimpang jauh neh.Tapi itulah realitinya.Tanpa segenggam ijazah, memang susah nak hidup kat dunia yang penuh dengan korupsi serta hipokrit neh.Seolah² sudah menjadi peraturan duniawi yang seharusnya dipatuhi.Apa² la..

Hmm..awal² sem ni ada lagi la masa terluang untuk aku habiskan untuk benda² yg sedikit mengarut mcm ber-blog ni.Tengok la nanti tengah² hujung² sem mesti aku nak korek lobang idon pun x sempat.hehe xde la..1st blog aku dulu,mushmello.blog.friendster masih wujud.Cuma mungkin akan jarang diupdate nanti.hee..InsyaAllah aku akan cuba untuk update blog neh sekerap yg boleh.

0comments:

 

BACK TO TOP




Side Projects under mello's: Wow! Bundle | melloGraphy | mello says