Sunday, June 28, 2009

link exchange





Assalamualaikum..

Kepada siapa-siapa yg nak tukar link dengan hamba amat dialu-alukan! heee

Tinggalkan url blog anda & nama anda kt ruang komen di bawah eh?

Tapi, link kn la jgk blog hamba ni kt blog anda..Baru la exchange link namanya! ngee

Kepada yg sudah tukar link dengan hamba, singgah-singgah la selalu kt blog hamba eh? Ada masa bg la komen banyak-banyak..tenkiu!







|konda kondi|Qassam|justkhai|Putra Al-Maliki|Pokyie|whOse|music video site|
|ezany-kun|Aiman|Namiedagreat|Encik Azizan|Husen|Apih|hBz|kuyie|ZahirZ™|
|acap2405(1169)|aiman farhan|khonilious|











|sucibulan|eriyza|fieyna|fifie ierina|SuteraKasih|miss acha|Yusma|ieda2009|Eryati|
|Dr.Apple|ninocore|Dilot|FiFFyMaFiA|Cik Peanut|ada|aku hUnNy (^_~)|cikYana|
|violet|jijie|booh7979|-atiQah-|ratrosli|hana ahmad|




Banner Exchange




atau



Kalau korang nak exchange banner pun boleh jgk.. Bagi je link banner korang tu.. Lepas tu sudi-sudikanlah amek banner hamba pulak ya? Pilih je mana-mana satu atau keduanya sekali..hehe





Powered by BannerFans.com

126comments:

Post a Comment

 

Kembali ke atas




Side Project under mello's: Wow! Bundle